Önkormányzati választások
www.median.hu 
2017. június 27. 

Kutatások


Gazdaság
Társadalom
Politika
Dosszié

Hol az igazság?

A magyarok nagy többségének sok minden bántja az igazságérzetét. Az elmúlt héten készült gyorsfelmérésben három társadalompolitikai problémára kérdeztünk rá, és mindháromban nagyon sokan foglaltak el kritikus álláspontot.
 

A kormányváltók többségének tetszik Botka üzenete

A szavazókorú népesség többsége kormányváltást akar, és az így gondolkodók abszolút többsége elfogadná Botkát miniszterelnöknek. Tíz nappal a miniszterelnök-jelöltet állító kongresszus előtt az MSZP megbízásából a Medián gyorsfelmérést végzett Botka László üzenetéről. 


Egyetemes visszaesés

A helyzet változatlan

Önök kértékKERESÉS

mit


KULCSSZAVAS KERESÉS

Dosszié 
2006. szeptember 29.

Önkormányzati választások

Készül a Medián előrejelzése

A Medián a választást megelőző két napon a Magyar Televízió és az RTL Klub megbízásából országos reprezentatív mintán végez személyes felmérést a szavazókorú népesség hangulatáról, szavazási szándékairól.

Az önkormányzati választások várható eredményéről az utolsó felmérés alapján készülő előrejelzést vasárnap este 7 órakor tesszük közzé mindkét televízióban és itt. Az ezt megelőző budapesti felmérés eredményeit – a választási eljárásról szóló törvényben előírt publikációs tilalom miatt ‑ a Medián nem hozza nyilvánosságra, de azokat az érdeklődők kérésére személyes tájékoztatásuk céljából elektronikus hírlevélben eljuttatja.